Isabella Löwengrip ”Blondinbella”

Bakom namnet Blondinbella står Isabella Löwengrip Spångberg. Man skulle kunna säga att Blondinbella är hennes alter ego som lever ett glamoröst liv i sus och dus.

Redan som 14-åring startade hon, i sann entreprenörsanda, bloggen Blondinbella.se år 2005. Bloggens huvudsakliga inriktning är fest och fashion och den var år 2010 den tredje största privatbloggen i Sverige.
Numera kan hon, förutom bloggare, titulera sig entreprenör, författare och designer.

 

Vad kännetecknar en entreprenör?
I vår tid använder vi begreppet entreprenör om en person som är drivande och arbetar hårt – för framgång i sina verksamheter, efter egna ansträngningar att nå dit. Något som i tycks stämma in på Isabella Löwengrip.

 

Entreprenören Isabella Löwengrip
Bloggen Blondinbella, kan sägas vara inledningen till Isabella Löwengrips karriär som entreprenör. Bolaget Blondinbella AB grundades 2007. Isabella Löwengrip själv tillhör grundarna av Blondinbella AB liksom Johnny Wiktorson och Per Rydberg, som tillika är Isabellas far.

Numera är hon ägare tillika delägare i ett flertal olika företag. Förutom Blondinbella AB är hon delägare i Spotlife Europe AB, Economista AB, klädmärket Classified lanserades i juni 2009, Löwengrip Invest, startades i slutet av 2010. Bella Group AB, med sajten bellashop.se lanserades under slutet på november 2011 är även det ett nytt företag i sfären kring Isabella Löwengrip. Tillsammans med Pingis Hadenius driver Isabella Löwengrip företaget Economista AB.Blondinbella 1

 

Isabella – författaren
Isabella har givit ut tre böcker. Den första boken, med titeln Egoboost! gavs ut den 4 augusti 2010.  I april 2012 lanserades hennes andra bok, Isabellas hemligheter. Den tredje boken Economista, som lanserades i september 2013, skrev hon tillsammans med Pingis Hadenius.

 

Blondinbella kritiserad
Blondinbella har undersökts av konsumentombudsmannen (KO), då det verkade som att hon bröt mot marknadsföringslagen. Vidare så förelåg en ganska stor skillnad mellan de av henne uppgivna relativt omfattande intäkterna under ett räkenskapsår, och de rent faktiska som var ganska blygsamma i sammanhanget. Därmed tycktes hon inte vara den vinstgenerator man velat göra henne till om än hon strävar hårt och intensivt.

Det är alltid en god idé att komma ihåg att det finns ett liv efter det att man slutat arbeta för sin försörjning. Därför är det viktigt att tänka på sin kommande pension även under sitt aktiva arbetsliv. Hos en aktör som Solidar Pension får du hjälp med frågor som rör din pension.